F. Hectoris Pinti Lusitani Hieronimiani in Sacra Theologia Doctoris, Sanctae Scripturae Conimbricensis Academia Professoris in divinum vatem nahum commentarii (ex Officina Antonij à Mariz, Archipographi & Bibliopoli Universitatis, 1579)
Encadernado no final de "... Danielem commentarii", do mesmo autor