R. P. Natalis Alexandri Ordinis FF. Praedicatorum... Historia ecclasiastica veteris novique testamenti... (sumptibus Societatis)
A Biblioteca Municipal de Estremoz possui os T. 1, 2, 3, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, e 18 em 9 vol.