Biblia sacra vulgatae editionis, Sixti V. & Clementis VIII. Pontif. Max. auctoritate recognita - illustrata a Jo. Baptista du Hamel...et Josephi Blanchini... (ex Typographia Balleoniana)
A Biblioteca Municipal de Estremoz possui apenas o 1º vol.