Sacrorum Bibliorum vulgatae editionis concordantiae Hugonis Cardinalis Ordinis Praedicatorum... Bibliis adhibitam recensitae, atque emendatae primùm à Francisco Luca... nunc denuó variis locis expurgatae, ac locupletatae cura, & studio V. D. Huberti Phalesii... (apud Nicolaum Pezzana)
Foi atribuido um novo nº de registo: , após verificar que não é igual ao outro volume, nem tem a mesma data. é uma edição mais recente. O nº de reg. antigo: 2450, estava atribuido a 2 volumes, sendo agora só do volume de 1741.