Fasciculus ex selectioribus auctorum viridariis ad commodiorem scholasticorum usum industrie concinnatus... (ex Typographia Academiae)
A Biblioteca Municipal de Estremoz tem 2 ex. iguais, de diferentes datas. O ex. R: 2850 é de 1718 e o ex. com R: 2850-a é de 1752