Concilium provinciale bracharense IV.... cum annotationibus ad decreta Concilij Provincialis Bracharensis celebrati anno MDLXVI (ex-Typographia Dominici Gonsalves)
Tem encadernado junto : Suma breve dos casos reservados do arcebispado de Braga ; Tratado de avisas de confessores