Cursus philosophicus ad scholarum usum accommodatus - authore Petro Lemonnier... (apud Ludovicum Genneau, sub signo Sancti Petri)
Os vol. 3, 4, 5, e 6 contém no final folhas desdobráveis com desenhos geométricos e gravuras