Jo. Francisci Scardonae Civis Rhodigini... Aphorismi de cognoscendis et curandis morbis uberrimis commentariis, atque animadversionibus illustrati... (Typis Seminarii)
Catalogação feita a partir dos vol. I e III, únicos existentes na biblioteca