Sigismundi Storchenau, in academia Vindobonensi Logic. et Metaph. professoris pub. ord. Institutiones Metaphysicae... (apud Franciscum Pitteri)
A biblioteca possui 2 ex. dos livros I e II encadernados juntos no 1º v.