Cursus Theologiae Moralis - [Francisco de Jesus Maria] , [André da Madre de Deus] (Ex Officina Regia, apud Iosephum Rodriguez de Escobar , Sanctae Cruciatae, & Hispanicae Academia Typographum)
Iniciais da Cota correspondem às do autor do T. 1